Therapeut in Zeeland

Waarom glyconutriënten kiezen?

Waarom zou ik voor glyconutriënten kiezen?

Nu kennen we het belang van goede communicatie tussen je cellen, hoe je immuunsysteem werkt en onderzoek heeft laat zien hoe de acht noodzakelijke suikers, of glyconutriënten, werken in het lichaam. Al die informatie is prima; de vraag is misschien ‘wat betekent dit alles voor mij en mijn familie?’

~

Beantwoorde de volgende vragen om voor jezelf te beslissen of jij of je familie een ‘glyconutriënten tekort’ heeft:

  • Krijg je gemakkelijk en vaak verkoudheid of keelpijn? Blijven ze langer hangen dan je zou willen?
  • Kamp jij/je gezinsleden met chronische infecties (oor- long- sinus- gistinfecties)?
  • Zijn er gevallen van kanker in de familie bekend?
  • Kamp jij/je gezinsleden met een chronische gezondheidsprobleem dat niet is op te lossen door andere middelen? Dit geldt ook voor auto-immuun aandoeningen, depressie, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, allergieën, astma, etc
  • Met alle ‘superbugs’ en de killer griep zoals corona, maak jij je zorgen over het meer ziekte-resistent maken van je familie?
  • Heb je gewoon niet het gevoel dat je gezond bent, of op je best? Had je graag meer energie? Heb je het gevoel alsof je te jong bent om je zo slecht te voelen?
  • Heb jij/je familieleden problemen met ‘leren’ of ‘concentratie’ en ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing op dit gebied?

 

Al bij één JA op deze vragen heb je een gezonde reden om voor glyconutriënten te kiezen. Eigenlijk kan ieder het wel gebruiken. Gun jij het jezelf is dus de eigenlijke vraag …

 

Zelf gebruik ik deze 8 glyconutriënten al jaren via gepatenteerde voedingssupplementen en heb ik er vele goede ervaringen mee. Wanneer jij dit ook een kans wilt geven, jezelf dit gunt dan verwijs ik jou graag naar deze website vol glyconutriënten. Naast meer informatie vind je hier ook de producten die ik adviseer en zelf gebruik. Neem bij vragen contact met mij op, ik help jou graag verdere bij deze optie voor meer gezondheid!

~

Positieve bijwerkingen:

Voor sommige mensen, wanneer ze voor het eerst beginnen met het aanvullen van hun voeding met glyconutriënten, zal het lichaam beginnen met het afstoten van ondergedoken indringers en het verwijderen van giftige stoffen uit opslag.
Wanneer dit gebeurt, zal je lichaam deze gifstoffen moeten verwijderen via elk middel dat het kan en sommige mensen kunnen last krijgen van hoofdpijn, huiduitslag en andere tijdelijke ongemakken. Dit is slechts een tijdelijk verschijnsel en een goed teken dat je lichaam in het proces is van zelfgenezing.
Door je cellen de voedingsstoffen te geven dit ze nodig hebben, wordt het lichaam geholpen en ondersteund in het creëren van gezonde cellen en als je gezonde cellen hebt, heb je een gezond lichaam!

Mindfulness juist nu!

Mindfull zijn helpt in deze tijd! Nu speciale online Mindfulness cursus. Kijk op de pagina met deze Mindfulness Aanbieding en doe mee!

Hulp vanwege COVID-19 gewenst?

Juist nu door Corona invloeden hulp nodig? Dat kan bij Merlia!

Via telefoon of (veilig) beeldbellen kan ik jou nu online helpen bij stress, gezondheid & klachten of zorgen.

Merlia werkt ook op afstand, veilig en effectief.

Neem nu geheel vrijblijvend contact met mij op

 

 

Wil je meer informatie en/of een afspraak maken?
Bel 06 – 83 83 61 29 of gebruik het onderstaande formulier

Naam

e-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Bericht

captcha

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te reageren op jouw verzoek.

Extra’s van Merlia voor Jou!

Maak een vrijblijvende eerste afspraak, om te kijken of wat Merlia biedt ook past bij jou!

Behandelingen bij Merlia worden erkend en vergoed door veel verzekeraars. Jij bent zonder verwijsbrief welkom!

Voor iedereen van alle leeftijden.

Ook online effectief.

Aangesloten bij: