Allergie loslaten? Het kan!

Daar in deze tijd veel mensen, waaronder veel kinderen allergische reacties vertonen, vormt deze methode een praktische oplossing. Het werkt zowel voor voedings- als milieu-allergieën.

N.A.E.T. staat voor Nambudripads Allergie Eliminatie Technieken. Deze Amerikaanse vrouwelijke arts Nambudripad, van Indiase afkomst, heeft een eenvoudige methode ontwikkeld. Zo heb ik geleerd om met spiertesten nagaan voor welke stoffen iemand allergisch is of een intolerantie voor heeft. Door punten op de rug te masseren (door kleding heen) en een korte vermijdingsperiode van de betreffende stof, kan de allergie grotendeels en vaak zelfs volledig geëlimineerd worden.

Via specifieke methoden uit de kinesiologie kan ook op dieper niveau gekeken worden naar achterliggende informatie. Dit geeft ook heling op een dieper niveau.

Het elimineren van een allergie gebeurt met behulp van ampullen, waar een specifieke stof inzit. Door contact met deze ampul – zorgvuldig uitgetest, al dan niet beginnend op veilige afstand – en het masseren van eerder genoemde punten op de rug, leer je het lichaam eigenlijk weer dat de stof onschuldig is en er niet heftig op gereageerd hoeft te worden. De allergie klachten zullen dan verdwijnen.

Een korte vermijdingsperiode van ongeveer 25 uur is na behandeling noodzakelijk, om het lichaam kans op herstel te geven.

Allergieën blijken vaak ook onderliggende oorzaken te zijn voor klachten, die je hier niet direct mee in verband zou brengen.

Bijzondere ervaringen

Een goede vriendin van mij was enorm allergisch voor latex. Wanneer iemand in de voorraadkast plastic schoonmaakhandschoenen verplaatste, had zij daar last van.

Toen ik bij haar op bezoek was heb ik haar aan de keukentafel behandeld voor die latex allergie. Daarna belde ik op om gewoon te horen hoe het ging en … mijn vriendin vertelde, dat zij voor het eerst op blote voeten kon lopen in haar huis, zonder pijn te hebben! In de vloer zat namelijk ook latex verwerkt.

Een half jaar later zat zij bij mij aan tafel ballonnen op te blazen voor een kinderverjaardag …

Onlangs was ze in het ziekenhuis voor een kijkoperatie en zag ze nog heel groot op haar dossier staan “Allergisch voor Latex!”. Mijn vriendin vertelde dat dat niet meer zo was, dat de allergie totaal verdwenen was; ze heeft onder de pleisters – met latex – gezeten zonder ergens last van te hebben …”

 

~

 

Een beetje sceptisch ben ik bij Josseline onder behandeling gekomen voor mijn handeczeem. Al 5 jaar last van veel pijn en diepe kloven en na bijna alles geprobeerd te hebben geloofde ik bijna niet dat dit me zou kunnen helpen.. Na 2 allergie eliminatie behandelingen werden mijn handen weer rustig. Wat ben ik hier ontzettend blij en dankbaar voor! Het werkt dus echt!

 

~

Een tiener kon niet bij zijn vriendinnetje thuis komen, omdat hij zo allergisch reageerde op haar katten. Door allergie eliminatie technieken toe te passen vertelde hij na enkele behandelingen, dat hij nu zelfs met die katten kon kroelen!

 

~

Een kind van 14 maanden was zo allergisch, dat het nog voornamelijk op moedermelk leefde. Een paar allergie behandelingen, met de moeder als tussenpersoon, zorgde er voor dat het kind potjes en ander vast voedsel ging eten en kon verdragen!

 

~

Ook de stress ervaringen van de moeder tijdens de zwangerschap, die bijgedragen hadden tot het ontstaan van de allergiereacties, zijn succesvol aangepakt.

 

~

Zelf heb ik als kind koemelk allergie gehad en als tiener ook suikervrij moeten eten vanwege heftige wisselingen in mijn bloedsuikerspiegel (hypoglycemie). Gelukkig ben ik daar nu van af! Uit eigen ervaring weet ik dus wat het is, hoe het voelt en hoe beperkend het kan zijn om een allergie te hebben. Kom langs en laat jezelf er van bevrijden, eenvoudig en effectief. Alle leeftijden zijn welkom, van baby’s tot oudere mensen.

Ricoh Image