Merlia is veelzijdig in methodes & technieken

Enkele methodes waar ik mee werk staan op zichzelf, zoals EMDR of de Journey. Meestal combineer ik diverse methodes, om zo effectief mogelijk te werken en zoveel mogelijk verschillende manieren van correctie en loslaten tot mijn beschikking te hebben. Juist dan kunnen de klachten en problemen grondig en volledig aangepakt worden, vaak met inzicht. Door jou zelf tips en technieken te leren, kan jij voortaan in het dagelijks leven anders reageren. Meestal zijn deze tips eenvoudig toe te passen en verbazingwekkend effectief.

Hieronder staat korte informatie over EMDR, the Journey,  Kinesiologie, Allergie Eliminatie, Stress Release, Access Bars, PMA, Therapeutic Touch, Quantum Touch en ervaringen van gecombineerde behandelingen.

~

EMDR

EMDR staat voor Eye Movement Desensitisation and Reprocessing. Kort gezegd: door links-rechts stimulatie van het brein niet goed verwerkte ervaringen alsnog gezond verwerken. Diepgaand en zeer effectief, voor grote en kleine trauma’s.

~

the Journey

Door op reis te gaan door alle emotie lagen en onderliggende herinneringen onder ogen te zien, kan fysiek en emotioneel grote bevrijding, heling en verandering worden ervaren. Krachtig in haar eenvoud, een grote verademing.

~

Kinesiologie

Kinesiologie – ook Touch for Health genoemd – werkt met spiertesten. Het geeft duidelijkheid over de oorsprong van een klacht of de balans van het lichaam. Die kan verstoord zijn door een klacht of stress. De correctie methoden zijn eenvoudig en effectief.

~

Allergie of intolerantie elimineren

Via spiertesten kan getest worden of iemand een allergie of intolerantie heeft voor een bepaalde stof. Het kan een voedingsallergie zijn of een milieu-allergie of een allergie voor een specifieke stof.

Met eenvoudige, pijnloze correctiepunten “reset” je het lichaam als het ware voor de allergie. Dan verminderen of verdwijnen allergie klachten.

~

Stress Release

Door een stresssituatie nauwkeurig onder ogen te zien en er vooral anders tegen aan te gaan kijken, nemen stressklachten af. Verandering in kijk en handelen levert veel rust op. Stress release dus.

~

Access Bars

Via Access Bars krijg je op een ontspannen manier “toegang over de drempels” die er zaten in jouzelf. De diverse punten op het hoofd die bij de speciale ‘hoofdmassage’ aangeraakt worden activeren bijbehorende gebieden in je brein. Ontspannend en effectief, om veranderingen in gang te zetten en gezondheid te verbeteren.

Extra informatie van de grondleggers van Access Bars kan inzicht geven om zelf oude patronen te kunnen doorbreken en te vervangen door wat nú passend en gezond is.

~

PMA (Progressive Mental Alignment)

De PMA methode draagt bij tot het vinden van de ontbrekende stukjes in de film van heftige ervaringen. Wanneer die stukjes gevonden zijn wordt de film volledig en goed gecodeerd opgeslagen in je brein, net als neutrale of positieve herinneringen. Daardoor verdwijnt de negatieve lading die onbewust en onbedoeld geactiveerd kon worden. Hierdoor kunnen veel fysieke en mentale klachten verdwijnen.

~

Therapeutic Touch (T.T.)

Met T.T. wordt naar de energiebalans van het hele lichaam gekeken en die wordt hersteld daar waar nodig.  T.T.  is een korte, goede algehele aanvulling voor doorstroming en herstel.

~

Quantum Touch

Quantum Touch werkt met lokale energiestroming en ademhaling. Heel effectief op houdingscorrectie en pijn.

Ricoh Image


Voorbeelden van resultaten van gecombineerde behandelingen zijn zonder stress toetsen maken en situaties of veranderingen aandurven, vol zelfvertrouwen; dit geeft zoveel positieve energie.

 

*** Ervaringen uit de praktijk ***

om privacyredenen met fictieve namen

Simone had jarenlang vage, pijnlijke klachten in haar arm. In het medische circuit kon men niets achterhalen noch voor haar doen. Na twee kinesiologie behandelingen bij Merlia was zij – blijvend – van deze vervelende klacht af.


***

Naomi van 64 jaar schrijft: “Wat ben ik blij dat ik Josseline heb ontmoet. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik last gehad van m’n maag/darmstelsel. Altijd een opgezette buik, akelig gevoel, het opgeven van ‘water’, de hik en andere klachten. Ik was er inmiddels achter dat melk mij geen goed deed; dat gebruikte ik dan ook al jaren niet meer, maar de klachten bleven grotendeels bestaan.

Nadat Josseline allerlei voedingsmiddelen had getest, en er waren er vele waar mijn lichaam zwak op reageerde, en zij door een bepaalde techniek [N.A.E.T. allergie eliminatie] deze middelen voor mij sterk heeft gemaakt, heb ik geen enkele klacht meer gehad.

Ook mijn al jaren aanwezige angst- en paniekgevoelens zijn door weer andere technieken tot een minimum gedaald en daar werken we nog even aan. Zij bezit zoveel kennis, beheerst zoveel technieken en is daarbij een lieve van aanpakken wetende vrouw. Niks geen zweverig gedoe, gewoon heel deskundig.

Ik ben fysiek en emotioneel heel veel sterker geworden. Heel veel dank Josseline!”

***


Wat mag Merlia, dat staat voor balans in eenheid, jou opleveren?
Wat wil jij loslaten en hoe vrij wil jij je voelen?