“Helende Reis” voor Kinderen

Kinderreizen zijn leuke avonturen, die kinderen met plezier, snel en heel eenvoudig doen. Er is een speciale Helende Reis voor Kinderen voor kinderen tussen 5 en 8 jaar en één voor 8 tot 12 jaar. Tieners volgen een unieke, aangepaste variant van de volwassen reizen.

Het blijft mij verbazen en verrassen wat kinderen al aan wijsheid en inzicht hebben. Door – letterlijk – op hun niveau te gaan zitten voelen zij ruimte, om die dingen aan te pakken waar ze last van hadden, klachten door kregen of mee zaten.

De “Helende Reis” blijkt in praktijk zó goed te werken, dat deze methode, in een speciale kinderreis, ingezet wordt op scholen in Zuid-Afrika. Zo worden de kinderen daar, in de klas, bevrijd van veel ellende. Deze kinderen gaan daarna vrolijker door het leven, met goede schoolresultaten en vooral heel sociaal in de omgang.

Door schijnbaar eenvoudige gebeurtenissen uit te werken, laten ook kinderen de bron van hun klachten los. Zij voelen zich na een Kinderreis vaak vrolijker, zekerder en vrijer. Dit gun je alle kinderen!

 

img_20170330_161251

“Ik ben heel blij en dankbaar dat mijn zoontje zijn hart bij jou heeft kunnen luchten.
Hij was heel positief over zijn avontuur en wil nog wel een keer. Dus wie weet…
Bij navraag heeft hij sindsdien geen buikpijn meer gehad. De vulkaan is weg.
Hopelijk blijft dit zo!
Josseline, heel hartelijk dank, voor je enthousiaste en professionele begeleiding, mijn zoon heeft je echt in vertrouwen genomen!”