Ervaringen door het gebruik van glyconutriënten 

 ~

Op deze pagina vertellen mensen hun ervaringen die glyconutriënten hebben toegevoegd aan hun dagelijkse voeding. Ik voeg graag jouw ervaring toe!

Om privacyredenen met fictieve namen

~

Heidi, met de ziekte van Hashimoto en een ander auto immuun ziekte gerelateerd aan de schildklier, zegt:  “Een jarenlange zoektocht naar verbetering in mijn gezondheid leverde niet veel op. Ik heb veel therapeuten en dokters die verstand van schildklierproblemen hadden bezocht en diverse consulten gehad. Diverse therapieën gevolgd. Duizenden euro’s aan medicijnen supplementen. Ik bleef me moe, down en ziek voelen. Het gevoel dat je altijd maar wilde slapen. Mijn lichaam was op. Geen energie. Het ergste is dat je niet kan zijn die je wilt zijn. Ik heb zoveel lichamelijke klachten gehad, migraine darmschimmels, darmproblemen, lymfeproblemen, depressieve klachten, hormoonwisselingen. Ondanks dat ik veel sportte viel ik niet af en voelde ik me niet fitter. Ook na vele diëten en 90% suikervrij te leven, verbeterde mijn gezondheid niet.

Toen ik glyconutriënten ging gebruiken was het gelijk merkbaar, na drie dagen waren zelfs de resultaten meetbaar. Twee weken later zat ik op de helft van mijn medicatie. De genezing op celniveau is heel bijzonder. Mijn schildklier was niet ziek, de cellen in mijn schildklier waren ziek en die zijn zich nu aan het herstellen!”

***

Bij derdegraads brandwonden (elleboogplooi) van een goede vriendin was er sprake van noodzakelijke transplantatie. Door het innemen van deze glyconutriënten is de huid vanzelf gesloten! Het gebruiken van een gel met deze glyconutriënten op de net gesloten wond,  heeft de heling bespoedigd. Geen transplantatie meer nodig, jeuk en pijn namen snel af. Op haar arm is amper zichtbaar dat er tweede- en derdegraads brandwonden zaten…

***

Larissa vroeg of het mogelijk is dat ze meer energie ervaart sinds ze glyconutriënten gebruikt. Ja zeker, dat hoor ik vaak.

***

Tijdens de tweede zwangerschap van Cathelijne, was zo misselijk dat ze niets binnenhield en in het ziekenhuis belandde, aan de sonde voeding. Een familielid heeft haar enkele dagen hele kleine beetjes glyconutriënten gegeven, op hapjes vla die ze wel verdroeg. Binnen drie dagen was de misselijkheid verdwenen en kon ze weer gewoon eten.

***

Zelf gebruik ik deze 8 glyconutriënten al jaren via gepatenteerde voedingssupplementen en heb ik er vele goede ervaringen mee: sterker immuun systeem, sneller herstel, meer energie, betere balans in hormoonspiegel etc.

 

Wanneer jij dit ook een kans wilt geven, jezelf dit gunt dan verwijs ik jou graag naar deze website vol glyconutriënten. Naast meer informatie vind je hier ook de producten die ik adviseer en zelf gebruik. Neem bij vragen contact met mij op, ik help jou graag verdere bij deze optie voor meer gezondheid!