The Journey of “Helende Reis”

The Journey – vertaald als “De Helende Reis” – van Brandon Bays is een prachtige, eenvoudige, veelzijdige methode om onvolledig verwerkte (emotionele) gebeurtenissen op te sporen en op te lossen. Door een innerlijke reis haal je de bron van een klacht op celniveau weg. Dit laatste is wetenschappelijk bewezen. Door een “helende reis” en de veranderingen op celniveau kunnen alle denkbare klachten verdwijnen. Dit heeft Brandon Bays zelf ondervonden, zoals zij in haar eerste boek heeft beschreven. Heel bijzonder…

Haar eigen ervaringen heeft ze omgezet in een bruikbare procedure. Via haar Fysieke en Emotionele “Helende Reizen”, worden (emotionele) ervaringen die niet volledig verwerkt zijn opgespoord – het reis aspect – en uitgewerkt. Door die ervaringen volledig te uiten en geheel te vergeven, gaat je lichaam zichzelf genezen van klachten – het helende aspect -.

De kracht van de “helende reis” is ook, dat het los staat van religie. Ook voor specifieke situaties zoals omgaan met scheiding, dood, rouw of zwangerschap zijn “helende reisprocessen” zeer effectief. Zonder speciaal onderwerp werkt het ook heel goed.

Ook bestaan er speciale “helende reizen” voor Kinderen, vanaf 5 jaar! Een leuk avontuur met veel effect.

Ervaringen & Effecten van Journeys

Kinderen die ruzies en scheiding verwerken tijdens het avontuur van helende reizen, waarna ze met meer vertrouwen het leven voortzetten.

~

Een vrouw die alsnog zwanger raakte, nu de blokkades waren opgelost en jeugdervaringen verwerkt, via stress release en een Helende Reis.

~

De reactie van een vrouw: “Het was erg bijzonder vorige week vrijdag en ik denk er nog veel over na. Er is een soort rust gekomen ondanks de heftige maar mooie reis die ik maakte. Gister tijdens mijn gesprek ging ik vanzelf op een gegeven moment uit de denk modus en alertheid stand naar de voel modus en kon ik het eigenlijk eerst alleen voelen en had ik er geen woorden voor.. Je ziet … het resultaat van de journey maakt dat ik ineens heel anders kon reageren.”

~

Op de ochtend van de afspraak ontstaat een vervelende pijn bij iemand op een vervelende plek. Via een korte pijncontrole behandeling van de Helende Reis, is de pijn diezelfde avond nog verdwenen.

~

Dankzij de Journey ben ik zelf van enkele jaren rugklachten afgekomen, door één Helende Reis op een Journey Intensive …

~

Wil je meer weten,  neem contact met mij op. Je bent welkom voor een bevrijdende Journey / Helende Reis hier in Zeeland, bij Merlia.