Waar vind jij Merlia?

De praktijk van Merlia is in Goes te vinden. Ik heb praktijk aan huis:

Notestraat 4

4462 EB Goes

Dit ligt in Goes Zuid, tussen de Fruitlaan en winkelcentrum De Bussel in. Vrij parkeren kan in de straat. Het is op loopafstand van het station.

Mijn praktijkruimte bevindt zich achter het huis, dus de ingang is achterom: loop de brandgang in naast het huis van mijn buren op de hoek. Ga rechts de lange brandgang in. De 1e poort rechts geeft toegang tot de wachtruimte van praktijk Merlia. Daar in de doorgang staat een bankje om plaats te nemen, wanneer je even mag wachten. Ik kom jou daar halen en neem je graag mee mijn praktijkruimte in.

Handig om te weten dat de ramen op het westen zijn; in de ochtend is het dus in de praktijkruimte iets frisser dan buiten bij warm weer en in de loop van de middag is het juist iets warmer binnen als de zon schijnt. Misschien fijn om rekening mee te houden, zodat jij je prettig voelt bij Merlia.

Het toilet kan je vinden achter de witte deur met glas, iets verder de tuin in. Daar mag je natuurlijk vrij gebruik van maken.

Zie voor de route deze link of volg de routebeschrijvingen vanaf Middelburg / Vlissingen, vanaf Zierikzee of vanaf de richting Bergen op Zoom.

Jij bent van harte welkom!

Goede reis en graag tot ziens,

Josseline

merlia@live.nl

06 – 83 83 61 29