Quantum Touch: corrigeer houding & verlicht pijn

Quantum touch werkt met lokale energiestroming en ademhaling.
Door via ademhalingstechnieken het trillingsniveau van mijn energie te verhogen, neemt een gebied met lagere trilling, vanwege een klacht, pijn of blokkade, de hogere trilling via mijn handen over. Dit veroorzaakt betere doorstroming van de energie, waardoor ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Net zoals water de gemakkelijkste weg kiest, van de minste weerstand, doet het lichaam dat ook.

Naast heling van klachten en vermindering van pijn werkt quantum touch vooral uitstekend voor houdingscorrectie. Soms is men bewust van scheefstand, meestal niet. Het hoeft niet langer beperkend te zijn; ook daar mag jij je vrij van voelen …

Fantastisch om mensen ineens weer recht te zien staan – schouder, nek, heup, bekken, rug, hoofd -. Men voelt de doorstroming weer toenemen. Vaak neemt pijn direct af.

Soms ervaren mensen zelfs de “klik” in hun lijf als iets weer op de juiste plek valt. Vol verbazing ervaren de mensen de effectiviteit van deze techniek en de bewegingsvrijheid en heling die dit brengt.

Dit is iets wat je zelf moet zien en ervaren.

Ricoh Image