Links & Publicaties over Glyconutriënten

 Hier kun je artikelen en websites vinden die betrekking hebben op het onderwerp Glyconutriënten, zowel wetenschappelijk als informatieve publicaties.

 

 Artikelen over Glyconutriënten zijn bij mij op te vragen via de mail.

Cathleen Beerkens

Cathleen Beerkens in Amsterdam vormt de kern van verspreiding van glyconutriënten in Nederland. Zie haar site voor publicaties en video’s. Noem zeker mijn naam als je contact met haar krijgt en je bent welkom bij mij voor je vragen.

Cathleen heeft ook een brochure gemaakt genaamd ‘Het glyconutriënten verhaal’ met veel interessante artikelen over bijvoorbeeld de wetenschappelijke onderbouwing van de glyconutriënten en over het belang van de 8 glyconutriënten.

Angie en Larry Law

Angie en Larry Law delen actief hun persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke kennis over glyconutriënten. Zij hebben in Goes en Middelburg ook presentaties gegeven over glyconutriënten. Hun missie is om met zoveel mogelijk mensen de juiste, wetenschappelijk onderbouwde informatie over glyconutriënten te delen.

 

Op de site van Angie vind je heel veel informatie over voeding, recepten achtergrondinformatie in het Engels: www.angiesoption.com

 

Wanneer er naar gevraagd wordt, noem dan zeker mijn naam bij Angie en Larry!

Voel je vrij … vrij van fysieke en emotionele klachten, vrij van pijn, van stress en allergie, vrij van moeheid, vrij van emoties die je soms overvallen, vrij van ongezonde patronen en gedrag, vrij van oude stukken uit het verleden? Weet: Vrij voelen kan!

 

Kom naar Merlia, voor een persoonlijke aanpak van jouw klachten of problemen, of voor ontwikkeling. Een breed scala aan technieken, methodes en ervaring biedt een passende, effectieve optie voor jou! Alle leeftijden zijn welkom.