Huidverzorging en glyconutriënten

Onze huid bestaat ook uit cellen. Dus onze huid heeft net zo hard glyconutriënten nodig als al onze andere cellen. Nu bestaan er ook een huidverzorgingsproducten met 100% plantaardige glycans. Deze glycanen (complexe suikerketens) zijn een ware revolutie op het gebied van huidverzorging. Er is één bedrijf ter wereld dat de patenten voor plantaardige glycanen in haar bezit heeft (website vol glyconutriënten). Dat geeft een enorme voorsprong op de rest van de markt.

~

Bij eczeem, wonden & littekens

Een speciale gel met glycanen werkt effectief bij eczeem, andere huidaandoeningen en wondjes. Er wordt geadviseerd deze gel om het wondgebied heen te smeren in plaats van op de open wond. Bij gesloten wondjes of littekens versnelt deze gel het helingsproces aanzienlijk, met minder zichtbare littekens tot gevolg, is mijn ervaring.

~

Voor huidverzorging

Eén van de producten is speciaal ontwikkeld om de 7 tekenen van huidveroudering te verminderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zeer uniek transdermaal toedieningsysteem waardoor het product langzaam vrijkomt. Deze zijn extreem belangrijk omdat zij de bovenste laag van de huid penetreren met jeugdinducerende microbolletjes welke in staat zijn om onder de huid de matrix te bereiken en daar een ogenblikkelijke en extreme invloed hebben.

* Dit product vermindert substantieel de 7 tekenen van verouderen:

  1. Fijne lijntjes en rimpels
  2. Huid dofheid & droogheid
  3. Verlies van elasticiteit
  4. Ouderdomsvlekken
  5. Vergrootte poriën
  6. Ongelijkmatige tint
  7. Verlies van uitstraling en helderheid

Dit product bevat als enige in de wereld 100% plantaardige glycans. Deze glycans (ook wel complexe suikerstructuren genoemd) bedekken de oppervlakken van bijna al onze cellen in ons lichaam. Zij voorzien in een speciaal netwerk waardoor de cellen in staat zijn hun behoeften te communiceren. Door deze revolutionaire technologie heeft dit bedrijf de kennis ontcijferd waarom onze huid de jeugdigheid verliest. Maar nog belangrijker is het feit dat zij hebben ontdekt hoe onze huid weer kan herstellen.

Naast de natuurlijke glycanen die ontsteking vertragend werken en vocht kunnen vasthouden, zijn de andere ingrediënten ook ontzettend belangrijk. Zo zit er Manapol in (zie ingrediënten hieronder of bij 8 noodzakelijke glyconutriënten).

~

  * Voor welke huidtype is het geschikt?

  • – Voor iedereen die het verlangen heeft een jongere huid te hebben
  • – Geschikt voor vrouwen en mannen
  • – Effectief voor alle huidtypen (1 tot 6 ) en etniciteit

~

 * Ingrediënten

In dit product zitten 100% plantaardige ingrediënten. De belangrijkste is Manapol. Manapol is ‘Aloë barbadensis blad sap poeder’ en is het poeder verkregen uit gevriesdroogde gel van de aloë vera plant. Eeuwenlang is de plant aloë vera gebruikt door vele verschillende culturen voor de gunstige effecten op de menselijke gezondheid. Vandaag wordt deze aloë vera gel nog steeds gebruikt in voedingssupplementen, voedingsmiddelen, dranken en cosmetica. Aloë bladeren bestaan uit twee grote delen, het buitenblad (epidemis) en het binnenblad gel, die zeer verschillend zijn in hun chemische samenstelling en eigenschappen. Aloë gel wordt verkregen uit het binnenste gedeelte van de bladeren. Aloë gel is rijk aan voedingsstoffen en bevat een overvloedig aanbod van glycoproteïnen (suiker en eiwit verbinding) en mono- , oligo- en polysacchariden (betekenis: respectievelijk enkele, kleine of lange suikerketens).

Monosacharide bestanddelen omvatten glucose, mannose, glacturonzuur, glucuronzuur, galactose, arabinose, fucose, glucosamine, fructose, rhamnose en xylose.

Veel van de gezondheidsvoordelen geobserveerd door het gebruik van aloë vera gel kan worden toegeschreven aan de hoogmoleculaire polysacchariden. Voordat een werkwijze werd ontwikkeld om de aloë vera gel of extracten te kunnen stabiliseren, werden verse preparaten beschouwd als noodzakelijke voor therapeutische doeltreffendheid.

Er is nu aangetoond dat door zorgvuldig drogen van de aloë vera gel het polysaccharidegehalte (zeer belangrijk) bij veel van de gezondheidsvoordelen behouden kan worden.

Vandaag wordt aloë vera gel nog steeds gebruikt in cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten als huidverzorgingsmiddel, dat, als het op het huidoppervlak gesmeerd wordt, het watergehalte van de bovenste lagen van de huid verhoogd door het ophalen van vocht uit de omgevingslucht. Volgens de ‘Cosmetic Ingredients review’ (een onafhankelijke comité, opgericht door de Personal Care Products Council, een brancheorganisatie die grondig onderzoekt en evalueert de veiligheid van de gebruikte ingrediënten in Cosmetica) is Aloë barbadensis blad extract veilig te gebruiken in dit product.

~

* Manapol

Manapol is een polysaccharide gevonden in aloë vera gel. Dit unieke ingrediënt is exclusief van dit bedrijf en wordt gewonnen uit verse, gewassen en gefilterde gel door een gespecialiseerde extractiemethode die onoplosbare vezels stabiliseert. Velen schrijven de voordelen van lokaal en oraal toegepast aloë vera gel om haar polymannan inhoud. De MW van meer dan 20% van Mannapol is >800.000. Het bevat ook de monosaccharide suikers glucoronzuur, xylose, galactose, glucosamine, fucose, rhamnose en arabinose en kleine hoeveelheden van eiwit, calcium, kalium en sulfaat.

Testen op mensen met deze verjonging crème zijn zeer verrassende zichtbare resultaten binnen enkele minuten. Lange termijn resultaten bereikt men door regelmatige toepassing en zijn eveneens ongelofelijk.

Wil je meer weten, het zelf ervaren of een presentatie bijwonen of organiseren, neem dan contact op.

Zelf gebruik ik deze huidproducten met glyconutriënten al jaren via gepatenteerde en heb ik er vele goede ervaringen mee. Wanneer jij dit ook een kans wilt geven, jezelf dit gunt dan verwijs ik jou graag naar deze website vol glyconutriënten. Naast meer informatie vind je hier ook de producten die ik adviseer en zelf gebruik. Neem bij vragen contact met mij op, ik help jou graag verdere bij deze optie voor meer gezondheid!