Meest gestelde vragen over glyconutriënten c.q. ‘gezonde suikers’

 1.Waar kunnen we deze glyconutriënten kopen?

Ik kan je direct bij het bedrijf brengen dat patent heeft op de glyconutriënten. Dit ‘Research en Development’ bedrijf heeft als missie om de glyconutriënten direct aan mensen zelf aan te bieden. Met deze juiste informatie kan ik jou direct naar dit bedrijf verwijzen: website vol glyconutriënten.

Dit voorkomt dat je de verkeerde informatie of namaak bedrijven op internet tegenkomt. Laat het mij weten wanneer je deze glyconutriënten wil gaan gebruiken. Ik help je graag.

 2. Wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar?

De glyconutriënten zijn voeding en geen medicijn. Het is 100% natuurlijk. Helaas vergoedt een zorgverzekeraar dit niet.

 3. Zijn de glyconutriënten duur?

De glyconutriënten is het goedkoopste wat je kan doen om je gezondheid te behouden of je gezondheid te herstellen. Ziek zijn ruïneert je leven. Gezond zijn is onbetaalbaar. Wat doe jij vandaag om morgen gezond te zijn of te blijven? Hoeveel ben jij bereid om te investeren in je gezondheid?

 4. Kan ik alles eten naast glyconutriënten?

Wat je eet is je eigen keuze. We willen je de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken om gezonder te leven. Je bent zelf verantwoordelijkheid voor je eigen leven en keuzes voor je welzijn. Aangezien glyconutriënten voeding is kan je alle andere voeding er naast eten.

5. Wat is verschil tussen glyconutriënten en ‘gezonde suikers’?

Glyconutriënten en ‘gezonde suikers’ zijn verschillende benamingen voor hetzelfde. Waar glyconutriënten de meer wetenschappelijke naam is, wordt ook de term ‘gezonde suikers’ genoemd. Bij  ‘gezonde suikers’ denken mensen echter aan een alternatief voor geraffineerde suikers, tafel suiker, die ongezond zijn voor ons. Hoewel de glyconutriënten voeding zijn, smaken ze niet eens zoet en zijn het dus geen vervanger voor suiker in voeding. Glyconutriënten vormen de basis voor gezonde cellen en zijn op die manier voedingsstoffen, de meest essentiële brandstof die we nu kennen voor onze cellen en gezondheid.

 6. Hoe groot moet de groep zijn voor een presentatie?

Omdat mijn missie is deze informatie over glyconutriënten te delen is de grootte van de groep niet belangrijk. De voorkeur gaat uit naar minimaal 5 mensen. We kunnen ook individuele afspraken maken. Bij bedrijven of verenigingen kom ik ook graag de presentatie geven!

 7. Zijn er ook andere producten met glyconutriënten?

Het ‘Research en Development’ bedrijf heeft diverse producten in combinatie met glyconutriënten ontwikkeld:

* Hoog geconcentreerde glyconutriënten

* Een combinatie van glyconutriënten met 100% natuurlijke vitaminen, anti-oxidanten en mineralen.

* 100% natuurlijke vitamines, vitamine C, vitamine E

* Omega 3 met Vitamine D3

* Huidverzorgingsproducten met glyconutriënten

* Gewicht & fitheid producten

Genoeg keuze dus, met de kennis van glyconutriënten als basis en met plantaardige, natuurlijke grondstoffen. Laat het mij weten als je nieuwsgierig bent geworden naar deze producten. Persoonlijk advies mogelijk, om het beste voor jou zelf te ervaren.

Zelf gebruik ik deze 8 glyconutriënten al jaren via gepatenteerde voedingssupplementen en heb ik er vele goede ervaringen mee. Wanneer jij dit ook een kans wilt geven, jezelf dit gunt dan verwijs ik jou graag naar deze website vol glyconutriënten. Naast meer informatie vind je hier ook de producten die ik adviseer en zelf gebruik. Neem bij vragen contact met mij op, ik help jou graag verdere bij deze optie voor meer gezondheid!