Therapeut in Zeeland

Drijfveer voor glyconutriënten

Mijn persoonlijke drijfveer

 

Op het moment dat ik hoorde over glyconutriënten (‘gezonde suikers’), voelde ik gelijk dat ik die informatie niet niet kon delen. Dit zou iedereen moeten weten! In mijn eigen praktijk help ik al jaren mensen met het verwerken van emotionele problemen en bij het verminderen van fysieke klachten. Het is dankbaar om mensen op deze manier te mogen helpen en … het lijf heeft meer nodig. Want de voeding, de brandstof die je het lichaam geeft is essentieel om het zo goed mogelijk te laten functioneren.

~

Wat je eet word jij …

Mijn studie klinische psychobiologie en neuropsychologie geeft een goede basis om ook de wetenschappelijke onderbouwing van de glyconutriënten te begrijpen en te vertalen. Mijn drijfveer is om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat er glyconutriënten zijn en hoe belangrijk die zijn voor onze celcommunicatie, de basis van al onze lichamelijke processen.

Ik heb al prachtige, positieve, verbazingwekkende en dankbare resultaten mogen zien van het gebruik van glyconutriënten. Hoe meer mensen hier voor kiezen, hoe meer mensen gezonder en aangenamer leven en hoe meer kinderen geholpen kunnen worden. Daar zet ik mij graag voor in!

Zelf gebruik ik deze glyconutriënten al jaren via gepatenteerde voedingssupplementen en heb ik er vele goede ervaringen mee. Wanneer jij dit ook een kans wilt geven, jezelf dit gunt dan verwijs ik jou graag naar deze website vol glyconutriënten. Naast meer informatie vind je hier ook de producten die ik adviseer en zelf gebruik. Neem bij vragen contact met mij op, ik help jou graag verdere bij deze optie voor meer gezondheid!

Mindfulness juist nu!

Mindfull zijn helpt in deze tijd! Nu speciale online Mindfulness cursus. Kijk op de pagina met deze Mindfulness Aanbieding en doe mee!

Hulp vanwege COVID-19 gewenst?

Juist nu door Corona invloeden hulp nodig? Dat kan bij Merlia!

Via telefoon of (veilig) beeldbellen kan ik jou nu online helpen bij stress, gezondheid & klachten of zorgen.

Merlia werkt ook op afstand, veilig en effectief.

Neem nu geheel vrijblijvend contact met mij op

 

 

Wil je meer informatie en/of een afspraak maken?
Bel 06 – 83 83 61 29 of gebruik het onderstaande formulier

Naam

e-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Bericht

captcha

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te reageren op jouw verzoek.

Extra’s van Merlia voor Jou!

Maak een vrijblijvende eerste afspraak, om te kijken of wat Merlia biedt ook past bij jou!

Behandelingen bij Merlia worden erkend en vergoed door veel verzekeraars. Jij bent zonder verwijsbrief welkom!

Voor iedereen van alle leeftijden.

Ook online effectief.

Aangesloten bij: