Presentaties over Glyconutriënten

Lezingen over Glyconutriënten

Allereerst wil ik benadrukken dat ik deze presentaties GRATIS geef.

 

De informatie over Glyconutriënten is zo belangrijk, dat ik die met iedereen wil delen!

 

Wanneer je komt, meld je even aan via het formulier op de site, mail of telefoon. Wanneer je met meer mensen komt kan je dat aangeven bij jouw aanmelding.

 

Hierbij een korte uitleg wat de presentatie inhoudt:

Glyconutriënten

Ik verzorg graag presentaties over Glyconutriënten. Hierin wordt uitgelegd wat Glyconutriënten zijn en wat die voor jou kunnen betekenen. De volgende vragen worden beantwoord zoals:

Deze presentaties zijn alleen een educatieve basis-introductie van de kennis over Glyconutriënten. Het is geen marketing hype of verkoop van product of bedrijf. Het gaat om essentiële kennis die zo belangrijk is dat die gedeeld dient te worden.

 

Ik wil jou zelf de keuze laten maken om deze informatie voor je eigen gezondheid of welzijn te gebruiken. Om je eigen gezondheid te behouden of te verbeteren.

 

Ik presenteer graag de ‘missing link’ voor jouw gezondheid, die op celniveau de communicatie verbetert die belangrijk is voor ons:

 

– Immuunsysteem

– Digestieve systeem

– Cognitieve functies

– en alle lichaamssystemen

 

Neem ook contact op voor een eigen presentatie voor jouw groep belangstellenden, mensen met wie jij deze informatie graag deelt. Geef alvast je interesse door.