Therapeut in Zeeland

Stress aanpak

Laat stress los; gebruik je energie en tijd voor leukere dingen van het leven!

Stress komt in deze tijd veel voor, zowel op het werk als thuis of in relaties. Of de stress met een situatie of een persoon te maken heeft, in verleden, heden of toekomst, maakt niet uit.
Stress kost veel energie. Door bewust naar stress te kijken en deze kijk te veranderen, komt energie vrij voor andere zaken dan zorgen maken en stressklachten.

Door je meer te richten op wat je wél wil en positieve bewoordingen te gebruiken, telkens weer, ervaar je wat jij zelf kan bijdragen aan veranderingen. Ontdek dat je de energie die stress kost ook kan aanwenden om juist gewenste situaties te creëren!

 

Ricoh Image

   Stress release is een aanpak ontworpen door Dr. Wayne Topping. Hij heeft veel verschillende methodes en technieken gecombineerd met als doel alle mogelijk vormen van stress te kunnen behandelen. Hierbij valt te denken aan stress als gevolg van blijven piekeren over het verleden, verkeerde (eet-)gewoontes, verslavingen, relationele spanningen, negatief zelfbeeld, doelen die maar niet gerealiseerd worden, zorgen voor dingen uit de toekomst etc.

Spiertesten vanuit de kinesiologie en diepgaande correctiemethoden dragen bij tot beheersing en loslaten van stress. Via spiertesten kan worden bepaald wat de veroorzaker is van de stress en hoe dit verholpen kan worden.

De oplossingen kunnen zeer divers zijn. Het kan betekenen dat de emotionele spanning van een herinnering of gedachte dient te worden gehaald met bijvoorbeeld oogoefeningen, samen een planning wordt gemaakt om bepaalde doelen te kunnen realiseren of gewerkt wordt met stellingen om beperkende overtuigingen te veranderen.

Door zich niet te beperken tot een bepaalde methode of filosofie maar gewoon te kijken naar wat werkt, is stress release een zeer effectieve en efficiënte behandelmethode geworden. Bijna elke klacht kan er mee worden aangepakt met direct effect op de mentale- en fysieke gezondheid.

Wanneer je daarna kan ervaren dat je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen hebt in een bepaalde situatie, kan er veel veranderen. In plaats van in een oude valkuil, patroon of gedrag te schieten nu bewust anders te reageren levert veel op.

Een verademing, voor stress uit verleden, heden of toekomst.
Zo schep je rust en mogelijkheden, zowel in en voor jezelf als in je omgeving.

 

Nu hulp tijdens COVID-19

Juist nu in de Corona crisis hulp nodig? Dat kan bij Merlia!

Via telefoon of (veilig) beeldbellen kan ik jou nu helpen bij stress, gezondheid & klachten of zorgen.

Merlia werkt ook op afstand.

Mini Mindfulness april 2020

Mindfulness in Corona tijd. Nu speciale online mini Mindfulness cursus. Kijk nu op de pagina met deze Aanbieding en doe mee!

Neem nu geheel vrijblijvend contact met mij op

 

 

Wil je meer informatie en/of een afspraak maken?
Bel 06 – 83 83 61 29 of gebruik het onderstaande formulier

Naam

e-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Bericht

captcha

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te reageren op jouw verzoek.

Extra’s van Merlia voor Jou!

Maak een vrijblijvende eerste afspraak, om te kijken of wat Merlia biedt ook past bij jou!

Behandelingen bij Merlia worden erkend en vergoed door veel verzekeraars. Jij bent zonder verwijsbrief welkom!

Voor iedereen van alle leeftijden.

Aangesloten bij: