Hoe voedzaam is onze voeding nog?

~

In de loop der eeuwen is de verbouwing van ons voedsel sterk veranderd, zeker de laatste jaren. Al is de opbrengst groter, kans op mislukte oogsten kleiner, aanbod uitgebreid … hoe zit het met de voedingswaarde? Die is, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek, drastisch verminderd. Het verdragen en verteren van voeding is ook verminderd, als je kijkt naar alle allergieën en overgevoeligheden van tegenwoordig. Het ligt niet aan onze darmen, maar aan het bewerkte voedsel!

~

Terug naar de basis, is dat mogelijk?

Deels wel! Want hoe natuurlijk zijn synthetische voedingsstoffen nog? De chemisch nagemaakte producten lijken veel op oorspronkelijke producten of lijken gezonder, voor het lichaam is het toch echt anders. Neem bijvoorbeeld margarine, dat is zo bewerkt dat het lichaam er amper voedingsstoffen uithaalt. Zeker als je het vergelijkt met de energie die het nodig heeft om de synthetische bewerkingen te verwerken. Roomboter is dan wel veel vetter, met meer calorieën, maar ook beter verwerkbaar en natuurlijker voor het lichaam. Dit geeft het lichaam meer dan dat het kost!

Een andere manier van terug naar de basis is via essentiële voedingsstoffen.

De wetenschappelijke studies naar deze nieuwe voedingsstoffen zijn verrassend. Het blijkt dat “glyconutriënten”, natuurlijke suikers die totaal anders zijn dan de ongezonde suiker voor in de koffie, het verschil kunnen maken. Deze glyconutriënten vormen de dirigent die celcommunicatie aanstuurt. Zonder deze suikers is het een alfabet zonder klinkers, waarmee onze cellen trachten te communiceren met elkaar. Grote kans op fouten en uiteindelijk klachten.

Deze glyconutriënten zijn nu beschikbaar gekomen als voedingssupplement (website vol glyconutriënten). Voeding? Ja, gezonde voeding! Goed nieuws dus, want dan heb je een haalbare, veilige manier om jezelf gezonder te maken of te houden. Veel goedkoper dan medicijnen, doktersbezoek en verzuim, naast het grote verlies in welzijn.

~

Werkt het echt? JA!!

Het eerste verschil was voor ons waarneembaar op het rapport van onze zoon; vooruitgang bij zijn mindere vakken, verbeterde sociale houding en concentratie.

Ten tweede in het hele gezin meer weerstand, geen weken niet lekker of ziek thuis met die griep. Het immuun systeem communiceert beter en werkt merkbaar effectiever.

Ten derde nog die schildklier, die het door stress jarenlang niet deed, na verwerking van de stress en het nemen van deze “glyconutriënten ” weer meetbaar actief is!

Ten vierde, meer energie, beter slapen, fysiek beter in balans. Dat wil iedereen toch? Dat kan dus via glyconutriënten. Kijk ook eens bij ervaringen.

~

Hoe werkt het?

Het werkt namelijk op celniveau, zodat de cellen weer kunnen gaan doen waarvoor ze gemaakt zijn. Welke klacht er aan ten grondslag ligt is voor deze glyconutriënten om het even.

Let op! Het blijft voeding, dit is geen medicatie, geen chemisch medicijn, met alle mogelijke bijwerkingen. Dit is natuurlijk en organisch, dus beter voor het lichaam, gemakkelijker om te verwerken en zonder bijwerkingen!

Wanneer je meer wilt weten, neem dan gelijk contact op. In groeps- of individuele bijeenkomsten geef ik graag meer uitleg, achtergrond en informatie over deze glyconutriënten en de mogelijkheden voor jou en je omgeving.

~

Zelf gebruik ik deze 8 glyconutriënten al jaren via gepatenteerde voedingssupplementen en heb ik er vele goede ervaringen mee. Wanneer jij dit ook een kans wilt geven, jezelf dit gunt dan verwijs ik jou graag naar deze website vol glyconutriënten.

Naast meer informatie vind je hier ook de producten die ik adviseer en ook zelf gebruik. Neem bij vragen, over bv welke producten voor jou nu het meest geschikt zijn, contact met mij op, ik help jou graag verdere bij deze optie voor meer gezondheid!