Kom zelf een Journey ervaren!

Voor een helende reisproces reserveer ik een dagdeel; je weet van te voren niet hoe lang een reisproces precies duurt. Bij kinderen is een afspraak van één uur voldoende. Tieners hebben meestal één tot twee uur nodig, afhankelijk van de leeftijd en de ervaringen. Voor- en nabespreken is heel belangrijk en hoort ook bij een reisafspraak.

Een aparte afspraak vooraf werkt goed. Zo bespreken we eerst het helende reisproces uitgebreid en kan ik eventueel testen – via spiertesten uit de kinesiologie – of er nog enige blokkade zit om het gewenste onderwerp volledig te kunnen aanpakken.

Hoe een helende reisproces echt uitpakt, is elke keer anders. Op voorhand is niet aan te geven welke veranderingen er zullen plaatsvinden. Door de Emotionele en Fysieke Reis te combineren kan je met een helende reisproces in korte tijd op diep niveau jezelf bevrijden van klachten.

Je kan het zo zien; als iemand boos is, ligt daar meestal onmacht en frustratie onder. Richt jij je alleen op boosheid, dan negeer je als het ware de onmacht en frustratie. Zolang die laatste twee er blijven zitten, zal de boosheid niet helemaal oplossen. Door ook de onderliggende emoties van onmacht en frustratie te erkennen, er te laten zijn zonder er iets mee te moeten doen, kan je de bron van boosheid weghalen en dus je bevrijden van de ballast van pijnlijke emoties. Als dit tot fysieke klachten had geleid, dan haal je dus ook de bron van de fysieke klachten weg door de emoties los te laten.

Ik heb dit zelf ervaren, door na één Journey Intensive weekend van Brandon Bays zelf van mijn rugklachten af te zijn, blijvend. Ook ben ik zo van andere klachten afgekomen en heb ik sinds ik “helende reizen” maak (zelf dus) meer energie en meer rust. Ik voel mij beter in balans, vrijer en bewuster.

Het is altijd jouw reis, uniek, op jouw tempo, met jouw achtergrond en werkend op jouw klachten en ervaringen. Het is jouw kern, jouw ziel die al het werk doet en de reisproces bepaalt. Een waardevolle manier, deze innerlijke reis, om klachten los te laten, overtuigingen te veranderen, gezonder te zijn, beter in je vel te komen en dat ook uit te dragen.

Mensen die bij mij “helende reizen” hebben gemaakt, vertellen daarna anders in het leven te staan, open en vrijer en positiever. Emoties kunnen zij beter voelen, toestaan en uiten op een natuurlijke manier. Door meer zichzelf te zijn, verbonden met hun kern, durven mensen veranderingen aan. Dit werkt op positieve wijze door op hun omgeving, vaak in de omgang met andere mensen. Dit zijn effecten naast het verdwijnen van lichamelijke klachten.

~

Een vrouw die goed kon volleyballen was gedwongen te stoppen wegens knieklachten. Dankzij enkele Helende Reizen heeft zij, weliswaar op lager niveau, haar favoriete sport weer kunnen oppakken. Ook de angst voor een knieblessure is verdwenen en het vertrouwen op snel herstel gegroeid.

~

“Ik kijk terug op een prachtige ervaring. De begeleiding was erg goed en fijn vond ik.

Het is inmiddels al een ruime maand later. Het gaat nog steeds goed met me. Het rustig blijven, van buiten en van binnen, dat lukt goed.”

~

Ricoh Image